De Klussenier Peter Stroeven

De Klussenier Peter Stroeven
De Klussenier Peter Stroeven

Kennemerland 3
1447 BG Purmerend

Dien uw aanvraag in »

0299 64 63 93
06 1590 3762
p.stroeven@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 37153326

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Peter Stroeven, ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Kwadijk. Sinds 1987 woon ik samen met mijn vrouw Inge en 2 kinderen in Purmerend. Na jarenlang voor verschillende bouwbedrijven gewerkt te hebben begon het gevoel te kriebelen om mijn eigen klusbedrijf op te starten. Vanaf 2009 ben ik beschikbaar als Klussenier voor onder andere het plaatsen van complete badkamers en keukens, het leggen van laminaatvloeren, stucwerk, elektra en meer. Uiteraard sta ik ook voor u klaar voor de kleine klusjes zoals het ophangen van een schilderijtje. Maar ook voor verbouwingen kunt u bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel, een aan- of uitbouw of een andere grote verbouwing.

Ik werk nauwkeurig en professioneel en bij mij geldt afspraak is afspraak. Ik sta voor kwaliteit, service, vakmanschap en netheid. Ik luister naar de klant en denk graag mee om de woonwensen van de klant te vertalen naar een praktisch en mooi eindresultaat.

Ondanks mijn jarenlange werkervaring in de bouw blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en materialen op (ver)bouwgebied door middel van diverse vaktrainingen. En door het behalen van deze trainingen kan ik ook de wensen van de klant optimaal realiseren. Zo ben ik onder andere door Isover gecertificeerd Isolatie Specialist, door SIGMA gecertificeerd Houtrenovatie Specialist en door VELUX gecertificeerd installateur. Als VELUX installateur kan ik de klant deskundig advies geven over het plaatsen van een dakraam of andere producten uit het VELUX assortiment. Ook kan ik de producten van VELUX leveren en natuurlijk de plaatsing verzorgen.

Voor bedrijven ben ik ook beschikbaar voor bijvoorbeeld het afbouwen van een kantoor en/of bedrijfspand. Ik ben professioneel en flexibel waardoor het aantrekkelijk is voor bedrijven om onderhoud- of renovatiewerk, schilder- en timmerwerk of een verbouwing door mij uit te laten voeren. De opdrachtgever heeft zo één aanspreekpunt zodat er geen verwarringen ontstaan. Verder zijn wij volledig VCA* en NEN 1010 gecertificeerd.

Ik verzorg een verbouwing van aanvraag tot en met de oplevering. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om producten scherp in te kopen bij leveranciers. Mijn werkwijze is helder, de klant ontvangt vooraf een duidelijke, vrijblijvende offerte, betaalt geen voorrijkosten en ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Samen met mijn collega Klusseniers sta ik voor u klaar. Goed geprijsd en vakkundig gebouwd!

Kortom heeft u een verbouwing, project of andere klussen in of om uw woning of bedrijf? Mail of belt u mij gerust. Ik kom graag de situatie vrijblijvend bij u bekijken.

Kijk ook eens op: www.peterstroeven.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Purmerend voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door Sigma Coatings erkend Flexidur houtrenovatie-specialist. Hij lost houtrot in uw deuren en kozijnen vakkundig op.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

GoedWil En Pam uit Hoorn
Prima werk geleverd! Werkt heel netjes.Harry uit Purmerend
Vriendelijke en deskundige klussenier.S uit Purmerend
ProfessioneelL. uit Zwaag
Het was mijn eerste ervaring met de klussenier. Ik ben zeer tevreden en zal (zo nodig) in de toekomst zeker weer een beroep op hem doen.D uit Amsterdam
Meedenkend, iniatiefrijk. Communicatief, veelzijdig, vakman pur sangRinus uit Purmerend
Prettig contact gehad met een erg aardige man. Helaas kwam de prijs van de klus boven ons budget uit.Piet uit Purmerend
snel, veel ervaring en goed adviesMarijke uit Hoorn
Ik heb Peter Schroeven als prettig ervaren. Beantwoorden al mijn vragen die stelde. Het geleverde werk ziet goed en kundig uit.Irma uit Volendam
Wij zijn zeer tevreden met Peter Stroeven , keurig werk afgeleverd ,en vriendelijk voor een volgende klus doen wij ( in dien mogelijk ) weer een beroep op Peter Stroeven. uit Zaandam
Prettige, stipte en gedegen man. Veel ervaring en kennisM uit Hoorn
Snelle opvolging van het verzoek om een offerte uit te brengen voor het uitvoeren van een werk. Vervolgens zeer snelle en goede uitvoering van het werk zelf. Zeer tevreden en voor een volgende klus voor herhaling vatbaar. uit Purmerend

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...