De Klussenier Peter Stroeven

De Klussenier Peter Stroeven
De Klussenier Peter Stroeven

Kennemerland 3
1447 BG Purmerend

Dien uw aanvraag in »

0299 64 63 93
06 1590 3762
p.stroeven@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 37153326

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Peter Stroeven, ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Kwadijk. Sinds 1987 woon ik samen met mijn vrouw Inge en 2 kinderen in Purmerend. Na jarenlang voor verschillende bouwbedrijven gewerkt te hebben begon het gevoel te kriebelen om mijn eigen klusbedrijf op te starten. Vanaf 2009 ben ik beschikbaar als Klussenier voor onder andere het plaatsen van complete badkamers en keukens, het leggen van laminaatvloeren, stucwerk, elektra en meer. Uiteraard sta ik ook voor u klaar voor de kleine klusjes zoals het ophangen van een schilderijtje. Maar ook voor verbouwingen kunt u bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel, een aan- of uitbouw of een andere grote verbouwing.

Ik werk nauwkeurig en professioneel en bij mij geldt afspraak is afspraak. Ik sta voor kwaliteit, service, vakmanschap en netheid. Ik luister naar de klant en denk graag mee om de woonwensen van de klant te vertalen naar een praktisch en mooi eindresultaat.

Ondanks mijn jarenlange werkervaring in de bouw blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en materialen op (ver)bouwgebied door middel van diverse vaktrainingen. En door het behalen van deze trainingen kan ik ook de wensen van de klant optimaal realiseren. Zo ben ik onder andere door Isover gecertificeerd Isolatie Specialist, door SIGMA gecertificeerd Houtrenovatie Specialist en door VELUX gecertificeerd installateur. Als VELUX installateur kan ik de klant deskundig advies geven over het plaatsen van een dakraam of andere producten uit het VELUX assortiment. Ook kan ik de producten van VELUX leveren en natuurlijk de plaatsing verzorgen.

Voor bedrijven ben ik ook beschikbaar voor bijvoorbeeld het afbouwen van een kantoor en/of bedrijfspand. Ik ben professioneel en flexibel waardoor het aantrekkelijk is voor bedrijven om onderhoud- of renovatiewerk, schilder- en timmerwerk of een verbouwing door mij uit te laten voeren. De opdrachtgever heeft zo één aanspreekpunt zodat er geen verwarringen ontstaan. Verder zijn wij volledig VCA* en NEN 1010 gecertificeerd.

Ik verzorg een verbouwing van aanvraag tot en met de oplevering. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om producten scherp in te kopen bij leveranciers. Mijn werkwijze is helder, de klant ontvangt vooraf een duidelijke, vrijblijvende offerte, betaalt geen voorrijkosten en ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Samen met mijn collega Klusseniers sta ik voor u klaar. Goed geprijsd en vakkundig gebouwd!

Kortom heeft u een verbouwing, project of andere klussen in of om uw woning of bedrijf? Mail of belt u mij gerust. Ik kom graag de situatie vrijblijvend bij u bekijken.

Kijk ook eens op: www.peterstroeven.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Purmerend voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door Sigma Coatings erkend Flexidur houtrenovatie-specialist. Hij lost houtrot in uw deuren en kozijnen vakkundig op.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prima werk geleverd! Werkt heel netjes.Harry uit Purmerend
PrimaAndré uit Purmerend
Vriendelijke en deskundige klussenier.S uit Purmerend
Fijn en betrouwbaar! Het enige is dat ik soms zelf moest bellen om te vragen hoe of wat. Als er bijvoorbeeld iets nog mist of afgemaakt moet worden vind ik dat persoonlijk fijn om even telefonisch of via app of mail te horen zodat ik weet hoe of wat. Dit is eigenlijk het enige verbeterpuntjeJ. uit Monnickendam
snel, veel ervaring en goed adviesMarijke uit Hoorn
Prettig contact hij is duidelijk en komt geïnteresseerd over. Ik heb de offerte keurig ontvangen. Maar ik heb het erg druk met diverse zaken en heb hem nog niets laten weten. Eigenlijk is dat van mijn kant niet zo netjes. Ik zal morgen contact met Dhr Stroeven opnemen.Richard uit Purmerend
ProfessioneelL. uit Zwaag
Prettige, stipte en gedegen man. Veel ervaring en kennisM uit Hoorn
GoedWil En Pam uit Hoorn
Peter was erg vriendelijk en dacht ook met ons mee. Als de offerte binnen ons budget was geweest had hij zeker de opdracht gekregen.E.J.W. uit Zaandam
Makkelijk en flexibel in de omgang, bv meedenken om tijdens de verbouwing nog dingen aan te passen. Niet heel flexibel bij het meedenken om de prijs van de offerte naar beneden te brengen door taken her te verdelen etc. Maakt gebruikt van goede vakmensen, dat geleid heeft tot goed eindprodukt. Na afloop een paar punten die opgelost moesten worden, hier was klussenier niet heel voortvarend in. Kreeg het idee dat alles op het laatst snel af moest ivm volgende klus. Uitstekend bereikbaar voor tussentijds overleg. Wat wij ook heel belangrijk vonden: deze klussenier laat alles elke dag netjes achter en houdt alles zo schoon mogelijk. Wat we wel jammer vonden, was dat plafond en kozijnen zelf geschilderd moisten wordenDanny uit Berkhout
Erg prettig. Peter werkt professioneel. Is netjes en nauwgezet. Plezierig in de omgang.BOB uit Purmerend
Vriendelijke, geduldige man. Met verstand van zaken.Henk uit Hoorn
Opdracht was niet gegund, omdat de VvE een andere oplossing heeft laten uitvoeren uit Purmerend
Mijn ervaring met De Klussenier Peter Stroeven is heel positief tenoemen!Jha uit Volendam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...